Ulf Erikssons 1000 segrar

april 2, 2015 SCS Travnyheter

Ja jag vet att jag är lite sent på det. Närmare bestämt är det här en månad gammal nyhet. Men vad bryr jag mig. Det handlar alltså om Ulf Eriksson och hans tusen segrar som kusk som jag är sen in i matchen att rapportera om. Han är kusk 87 i raden som lyckats med den här bedriften som han fullbordade under Gävletravet. Ulf Eriksson som är tränare på Bollnästravet och levt med trav under alla sina 50 år i livet väntades naturligtvis passera drömgränsen förr eller senare.

Ulf Eriksson är ju knappast en nykomling inom travsporten. Han tog sin första seger 1982 med Dacke Västerbo som 27-åring och han kommer från en travsläkt. Han är kusin med Örjan Kihlström och har även jobbat som tränare hos Stig H Johansson med flera stornamn.

Jag tycker att det är roligt när det går bra för sådana som gjort väldigt mycket för svensk travsport. Så därför fick jag lite dåligt samvete att jag inte tagit upp nyheten om Ulf Erikssons milstolpe. Istället har jag varit upptagen med att skriva om att spela på hästar och att Mats Sundin köpt häst. Skärpning får det allt ta och bli.

Jag har faktiskt tagit en rejäl funderare över vad för något som jag fortsättningsvis ska skriva om här i nyhetssektionen. Jag tänkte ett tag att jag skulle börja publicera mitt spelsystem. Men när jag tänkte en gång till så vet jag inte om det är en så bra idé. För det första vill jag inte ge ut alltför mycket information gratis. För det andra vill jag inte motivera mitt spelsystem i särskild detalj. Och utan att jag motiverat varför jag lagt spelet som jag lagt tycker jag att det flyter lite i luften utan något sammanhang. Vi får se vad det huvudsakliga innehållet framöver kommer att bli. Kanske slutar det med att jag rapporterar lite unikt innehåll från travbanorna när jag varit på plats och kikat.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/