Hästar i Stallet

Stall Costa Shorta har flertalet hästar i sin regi. Vissa är bättre än andra och även om stallet inte tillhör de starkaste i Sverige, så har de en del slagkraftiga hästar som sprungit in bra pengar till sina ägare.

Arion: Ett fint kallblod från Norge. Har en del meriter från V75 och gick vidare till avel efter karriären. Hann med 81 starter under karriären, vann 27 % av sina lopp och sprang in över en miljon kronor.

Night Lie Star: Hingst som har tränats av Björn Goop bland andra. Hästen har gjort 45 starter och sprungit in strax över en halv miljon. Hästen har inte startat sedan 2012 och det känns onekligen som att karriären är över.

Önas Garbo: Aktivt sto med 66 starter. Har startat 18 gånger 2014 och vunnit ett av de loppen. Totalt så har Önas Garbo sprunigt in lite över en kvarts miljon.

Serrez Flirt: Hingst född i april 2009. Har gjort 24 starter och sprungit in lite mindre än 200 000. Gjorde 16 starter förra året och vann fyra av dem.

Camerino: Valack (kastrerad hingst) med 22 starter på meritlistan. Har två vinster och strax under 100 000 i prispengar.

Queen’s Delight: Väldigt duktig hingst med 25 starter och sju vinster på sitt CV. Tränas av Björn Goop och har sprungit in över 700 000, varav 200 000 kom i ett lopp. Queen’s Delight är stallets klart största stjärna. Härstammar från storstjärnan Varenne och många tror att hästen kommer att få en fin karriär. Hästen har imponerat på V75 vid flertalet tillfällen och kvalade bland annat in till V75-finalerna förra året.

Kemas Barolo: Valack utan vidare historik. Tre vinster på 25 starter och dryga 140 000 i prispengar är inte speciellt imponerande.

Herby Laday: Ung häst som redan har hunnit med 16 starter. Har vunnit ett lopp och sprungit in 22 000. Svårt att se hur det ska bli någon storstjärna av den här hästen.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/