Att spela på hästar

mars 23, 2015 SCS Travnyheter

Att spela på hästar är något som väldigt många svenska hushåll ägnar sig åt. Det finns många olika typer av spelare. Folk spelar naturligtvis med olika förutsättningar och med olika mål. Vilken typ av spelare är du och vilket mål har du med ditt spelande? Det är något som varje individuell spelare måste ha klart för sig.

Typer av spelare

Vissa spelare är sådana som är nere bland hästarna och har klar informationsfördel. Dessa kanske till och med tränar hästar eller på annat sätt är involverade i loppen. Det kan också vara ägare av hästar. Typiskt brukar dessa spelare vara i en fantastisk position att spela med bra vinstchanser eftersom de sitter på bästa information om hästarna.

Den typiska spelaren är dock förmodligen de som spelar för nöjets skull och som spelar på hästarna med finast namn. Det är inget fel i det, men det är en väsentlig skillnad mellan dessa båda spelartyper.

Att vara målmedveten

Med att vara målmedveten så menar vi inte att man ska vara målinriktad, utan medveten om vad man vill uppnå med sitt spelande. Vill du tjäna en massa pengar så är det helt okej. Men går din förväntan med att att vinna en massa pengar ihop med din kunskap och dina förutsättningar att lägga bra spel? Du måste vara realistisk och koppla din förväntan med dina förutsättningar att vinna.

Var kan man spela på hästar?

Tippat är en sajt som skriver om var du kan hitta fasta odds på trav och galopp. Det finns tyvärr inte alltför många alternativ om du vill spela på hästar. Jag känner inte att det är någon vidare idé att ta upp ATG. Jag förmodar att det inte är ny information att ATG arrangerar spel på hästar.

Vad man gör med storvinsten

Om du vinner storvinsten efter ett smart spel så tar du åtminstone halva pengen och donerar till bättre behövande. Ett exempel på bättre behövande är jag som skriver här på stallcostashorta.se.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/